Шляхопровід біля Кропивницького тимчасово закриють для руху

Червень 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1548 | Коментарі: 0

Шляхопровід, який сполучає Кропивницький та селище Нове, тимчасово закриють для транспорту через капітальний ремонт, який проводиться на автодорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в рамках президентської програми «Велике будівництво»

Шляхопровід збудований в 1970-х роках і належить до категорії великих. З моменту зведення об’єкт жодного разу не ремонтувався. Зараз його стан – «обмежено працездатний», тож завдання дорожників – довести його до сучасних стандартів під час масштабного комплексу ремонтних робіт.

Водіїв попереджають, що капремонт виконуватимуть у режимі закритого руху, відтак транспорт курсуватиме за створеною схемою об’їзду – через промислову зону Кропивницького, залізничний переїзд на 703-му кілометрі дороги М-12.

Схему об’їзду вже погодили з міською радою. Проїзд шляхопроводом після ремонту стане можливим до 20 серпня. Орієнтовна здача об’єкта в експлуатацію - листопад 2021 року. Точну дату закриття мосту дорожники повідомлять найближчим часом. 

Шляхопровід, який сполучає Кропивницький та селище Нове, тимчасово закриють


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool