Шановні жителі Кіровоградщини!

Червень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Від імені колективу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області щиро вітаю вас з Днем Конституції України!

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України. Вона закріпила ідеали справедливості, рівності та правові гарантії, які є стимулом для натхненної праці на благо України. Нехай демократичні засади, що були закріплені цим важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни.
Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку, мудрості та далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону.
Нехай мужність та рішучість ніколи не полишають ваше серце, а почуття гордості за свою країну надихає на нові звершення.
Зі святом вас!

З повагою,
начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак


Шановні друзі!
Від імені колегії УМВС та себе особисто щиро вітаю вас зі святом – Днем Конституції України!
В Основному Законі закріплені головні правові засади та базові цінності незалежної демократичної держави, які є надійним підґрунтям усіх досягнень громадян, забезпечення їх рівних прав і обов’язків.
Наша спільна мета – зміцнення єдності українського народу, забезпечення миру та спокою у суспільстві. Саме дотримання закону й усвідомлення власної відповідальності за майбутнє своєї країни допоможе з гідністю витримати будь-які випробування, стане визначальним орієнтиром подальших дій.
Дорогі земляки! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди і впевненості у завтрашньому дні, а ще бадьорості, сил та натхнення для гарних справ на благо України!
Зі святом!

З повагою
начальник УМВС України
в Кіровоградській області А.І. Вітюк


Дорогі кіровоградці!
28 червня вісімнадцять років тому Верховна Рада України прийняла першу і єдину Конституцію незалежної української держави.
Сьогодні ми, українці, відзначаємо повноліття Конституції.
Це знаменне свято затьмарюється трагічними подіями на сході України. Там, на Донбасі, сини Кіровоградщини захищають наш спільний дім – Україну, її Конституційний лад.
Пам’ятаймо, що Конституція України визнана найдемократичнішою в світі. Переконаний, що випробування, які лягли нині на плечі українського народу, ми подолаємо з честю і гідністю. Ми – українці, любимо Україну, поважаємо її Конституцію, оберігаємо її незалежність. Україна єдина! З Днем Конституції України!

Народний депутат України Станіслав Березкін


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool