Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

Дорогі жителі Кіровоградщини!

Більш ніж чверть століття тому світ сколихнула найзловісніша в історії людства катастрофа – аварія на Чорнобильській атомній електростанції.

Ми не можемо змінити хід часу, проте в наших силах зробити висновки з власних і чужих помилок. Ми не повинні забувати, якою дорогою ціною відвойоване наше майбутнє у “мирного” атому, який мав би служити на користь людям, а натомість відібрав у мільйонів з них життя, здоров’я, рідних і близьких людей, дах над головою, позбавив надії на майбутнє.
Від імені колективу Територіального управління МНС України в області низько схиляю голову перед тими, хто у мирний час віддав життя, не пошкодував здоров’я, захищаючи людство, і висловлюю глибоку шану живим ліквідаторам та їх родинам.

Начальник Територіального управління
МНС України у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор ФЕДОРЧАК
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool