Сергій Шульга у зоні проведення ООС привітав військових зі святом

Жовтень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга у зоні проведення Операції об‘єднаних сил привітав військових третього полку спецпризначення з прийдешнім Днем захисників і захисниць України.

Під час робочої поїздки у Донецьку область голова обласної ради поспілкувався з військовими та вшанував пам‘ять полеглих захисників Олександра Кондакова, Олексія Волохова й Ігоря Вівчаренка.

«На території меморіальних комплексів, які створили на місцях, де загинули наші хлопці, разом із військовими, волонтерами та мамами полеглих висадили ялини та квіти», - зазначив Сергій Шульга.

Разом із тим голова обласної ради вручив військовим відзнаки за мужність і героїзм, проявлені під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Також Сергій Шульга від себе особисто передав спецпризначенцям спортивне спорядження.

До поїздки на схід долучилися волонтерки Вікторія Касьянова й Оксана Червоная та мами загиблих спецпризначенців – Алла Кондакова і Світлана Волохова.

Нагадаємо, старші солдати Олександр Кондаков та Олексій Волохов загинули 24 червня 2014 року біля гори Карачун під Слов'янськом. Ворог збив військовий гелікоптер Мі-8, у якому вони поверталися з завдання.
Старший солдат Ігор Вівчаренко загинув торік у квітні внаслідок вибуху 82-мм міномета під час планових навчальних стрільб.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool