Сергій Ларін звернувся до роботодавців області з пропозицією надати 1-го вересня вихідний батькам першокласників

Серпень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1505 | Коментарі: 0

Про це повідомила на  прес-конференції, присвяченій стану підготовки навчальних закладів області до нового навчального року, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко.

Ельза Лещенко повідомила, що за ініціативи Міністра освіти та науки Дмитра Табачника вперше започатковано всеукраїнську акцію "Дай руку першокласнику". У цей святковий день усі батьки, які матимуть бажання, зможуть відвідати класи та побувати на уроках разом зі своїми дітьми.
Крім того, голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін звернувся до роботодавців області з пропозицією надати 1 вересня вихідний батькам першокласників.
Ельза Лещенко наголосила, що в області триває реалізація проекту "Шкільна парта", та "Шкільний автобус". Одне із завдань, яке ставить голова ОДА перед освітянами, створення комфортних умов для навчання, особливо у сільських школах.
Тому обласна влада разом керівниками територій, соціально-відповідальним бізнесом робитимуть усе можливе, аби у сільських школах з'явилися теплі вбиральні, ремонтувалися харчоблоки, спортзали, з'явилися нові комп’ютерні класи і нові шкільні автобуси.

за матеріалами сайту ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool