Сергій Кузьменко привітав дітей Кіровоградщини з Новорічними святами (ФОТО)

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласній філармонії під патронатом голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка відбулося Свято Новорічної ялинки.

Для дітей, які приїхали до Кропивницького з різних куточків області, підготували надзвичайно цікаву святкову програму. У фойє обласної філармонії малеча разом із казковими героями та Дідом Морозом взяла участь у новорічній грі «Пригоди Діда Мороза», у численних конкурсах, вікторинах та інших розвагах.

У глядацькій залі для дітей показали новорічну музичну казку «Таємниці країни Мольфарії».
Після вистави голова облдержадміністрації привітав дітей з Новорічними та Різдвяними святами. Він побажав, щоб у наступному році вони були активними, винахідливими, успішними у навчанні, отримували лише гарні оцінки та радували своїх батьків.

Сергій Кузьменко вручив солодкі подарунки акторам вистави «Таємниці країни Мольфарії» і подякував їм за надзвичайно цікаву новорічну виставу.

Сергій Кузьменко привітав дітей Кіровоградщини з Новорічними святами (ФОТО)

Сергій Кузьменко привітав дітей Кіровоградщини з Новорічними святами (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool