Сергій Кузьменко доручив перевірити якість надання послуг у геріатричних закладах Кіровоградщини

Березень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

Перевірка комісією Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини діяльності психоневрологічного пансіонату в с. Олександрійське стала предметом обговорення на апаратній нараді в ОДА.

Коментуючи результати перевірки голова облдержадміністрації зазначив: "Висновки цієї комісії змушують прийняти жорсткі рішення, адже мене абсолютно не задовольняє той ступінь відповідальності колективу закладу по відношенню до пацієнтів пансіонату".

Детальніше про результати перевірки столичними фахівцями проінформував директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров. За його словами, про те що в закладі проводилась перевірка моніторинговою місією Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини керівництво департаменту дізналось зі ЗМІ. – Перевірка проводилась 2-3 березня, а інформаційні матеріали з'явились 9 березня, ми й досі не отримали офіційних результатів проведеної перевірки, - повідомив посадовець. - Як вказано в публікації, зауваження перевіряючих стосувались, зокрема, неохайного одягу підопічних пансіонату та неналежного температурного режиму. Фахівцям ОДА, які побували у закладі після перевірки і перебувають там нині, не зрозуміло, чому були допущені такі порушення, при тому, що раніше в закладі, де є власна котельня, була забезпечена оптимальна температура. До того ж, заклад у достатній мірі забезпечений необхідним комплектом одягу. Зараз відпрацьовуються всі проблемні питання. Також буде виготовлено ПКД для проведення ремонтних робіт в корпусі, де проживають підопічні.

Голова ОДА доручив своєму заступнику Світлані Лобановій та керівнику галузевого департаменту продовжити, розпочаті цьогоріч перевірки геріатричних закладів обласного підпорядкування.

- Прошу перевірити всі заклади без попередження, аби з'ясувати об’єктивну ситуацію, а не показову, - зауважив Сергій Кузьменко. Подібне завдання поставлено перед керівниками районів та міст.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool