Серед призерів Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості - юний мешканець Кіровоградщини

Липень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Ним став Богдан Валінькевич – учень Олександрійської загальноосвітньої школи - інтернату І-ІІІ ступенів.

На підсумковому етапі конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни», що пройшов у Міністерстві доходів і зборів України, обдарований хлопець отримав спеціальну відзнаку від дитячого видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» у категорії „Комп’ютерна графіка”. Мета конкурсу – виховання податкової культури, формування знань та економічної грамотності у школярів.
Всього на конкурс було подано 13 тисяч дитячих робіт з усіх куточків України. До фіналу пройшло 137, в тому числі п’ять – з Кіровоградщини. Художні і літературні твори, комп’ютерна анімація – все це різноманіття робіт юних дарувань оцінювало компетентне журі: науковці, діячі культури, журналісти та громадські активісти. Проникливе дитяче бачення теми бюджету не залишило членів журі байдужими, а визначити переможців виявилось нелегко.
„Дуже приємно, що серед призерів загальнонаціонального етапу опинився учасник і від нашого рідного краю. Впевнена, що з кожним роком ми матимемо все більшу кількість переможців на Всеукраїнському конкурсі „Очима дитини про бюджет країни”. Дякую всім за участь, а Богдана вітаю від усього серця та бажаю, щоб з кожним роком він відкривав нові грані свого таланту, який принесе йому ще не одну перемогу” – підкреслила в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Надія Воленшчак.

Нагадуємо, що напередодні Міжнародного дня захисту дітей та Свята останнього дзвоника керівництво Головного управління Міндоходів області завітало з привітаннями та подарунками одразу в два підшефних заклади – Олександрійську та Світловодську школи-інтернат. Адже їх вихованці стали переможцями обласного етапу конкурсу „Очима дитини про бюджет країни”. Від міндоходівців вони отримали не тільки дипломи, а й цінні подарунки для подальшого розвитку своїх творчих здібностей.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool