СБУ викрила факт незаконного внесення недостовірної інформації до Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень

Березень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1378 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області співробітники СБУ викрили факт незаконного використання державного реєстру інформаційної системи Міністерства юстиції України старшим державним виконавцем одного з відділів державної виконавчої служби Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області

Встановлено, що у березні 2010 року державний службовець, використавши особистий логін та пароль, внесла до Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень завідомо недостовірну інформацію, чим забезпечила незаконне отримання пенсій громадянами.

15 березня ц.р. слідчими УСБУ в Кіровоградській області порушено кримінальну справу за ч.1 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.
Ведеться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool