Рух ЧЕСНО пройде міжнародний аудит

Вересень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

Громадянський рух ЧЕСНО пройде перевірку міжнародних аудиторів, яка охопить період діяльності Руху від заснування у жовтні 2011 року до вересня 2012 року. Рух ЧЕСНО, вимагаючи від політичних сил підзвітності та фінансової прозорості, має намір показати владі та опозиції приклад того, як це можуть робити громадянські ініціативи.

Цим кроком Рух ЧЕСНО засвідчує дотримання ним принципів прозорості та відкритості, а також готовність не лише давати оцінки кандидатам у депутати, а і самим пройти оцінювання міжнародного аудиту.
Аудит буде стосуватися не лише фінансування кампанії «Фільтруй Раду!», але й дотримання процедур об’єктивності, незаангажованості та рівності підходів у моніторингу.
Зважаючи на це, проект UNITER оголошує пошук незалежної установи для проведення аудиту Руху ЧЕСНО. Детальна інформація про тендер – на сайті http://uniter.org.ua/en/news/info/280
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool