Рейдові перевірки відбулися у Світловодську та селищі Петрове (ФОТО)

Серпень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 1423 | Коментарі: 0

Співробітники Олександрійського районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання житлових секторів селища Петрове та міста Світловодськ.

Рейдові перевірки відбулися у Світловодську та селищі Петрове

Рейдові перевірки відбулися у Світловодську та селищі Петрове

Рейдові перевірки відбулися у Світловодську та селищі Петрове


Надзвичайники наголосили громадянам про необхідність реагувати на сигнали повітряної тривоги та ховатись в укриттях або приміщеннях, які відповідають правилу двох стін. Також нагадали алгоритм поведінки при виявленні боєприпасів або їхніх небезпечних уламків.
Акцент у ході інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники зробили на причинах та наслідках виникнення пожеж у житлі та в екосистемі. Адже найчастіше пожежі виникають через необережне поводження з вогнем, зауважили працівники Служби порятунку.

Жителів селищ попереджали, що тільки шляхом дотримання правил безпеки можна запобігти трагедії, не допустити втрати майна та шкоди господарству.

На завершення розмови співробітники ГУ ДСНС вручили інформаційні листівки з правилами безпечної життєдіяльності та номером Служби порятунку «101».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool