Рейдова перевірка відбулася у Гурівській громаді (ФОТО)

Вересень 09, 2023 | Новини | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

Рятувальники Головного управління та Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів с. Бокове Гурівської громади.

Рейдова перевірка відбулася у Гурівській громаді

Рейдова перевірка відбулася у Гурівській громаді

Рейдова перевірка відбулася у Гурівській громаді


У першу чергу, гурівчанам наголосили, що не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги та нагадали алгоритм дій: після сигналу тривоги потрібно взяти тривожну валізу і прямувати в укриття або ж розміститися у приміщенні, де діє правило двох стін, у громадських місцях та торговельних центрах - виконувати вказівки адміністрації.

Крім того, надзвичайники нагадали, як поводитись у разі виявлення боєприпасів часів Другої світової війни та сучасних вибухонебезпечних предметів: не чіпати, попередити перехожих про небезпеку, позначити місце знахідки, відійти на безпечну відстань та зателефонувати до Служби порятунку за номером «101» або до поліції – «102».

Завдяки працівникам Служби порятунку громадяни пригадали правила пожежної безпеки у побуті та в екосистемі, а також дізналися, як запобігти нещасному випадку на воді.

У ході роз’яснювальної роботи серед жителів села розповсюдили листівки із застереженнями та правилами безпеки, а також черговий номер газети “Палаючі новини” з порадами, як запобігти біді.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool