Рейдова перевірка у мікрорайонах Жадова та 101-й міста Кіровограда

Грудень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

10 грудня працівники обласного Управління ДСНС провели рейдову перевірку у мікрорайонах Жадова та 101-й міста Кіровограда щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті.

В обох мікрорайонах розташовані лише багатоповерхові житлові будинки, тому під час рейду рятувальники наголошували на питаннях безпечного користування газовими приладами, радили ні в якому разі не обігрівати помешкання конфорками та духовкою газової плити. У тих квартирах, де, окрім централізованого опалення, жителі додатково вмикають електрообігрівальні прилади, рятувальники наголосили на неухильному дотриманні правил їх експлуатації та ні в якому разі не допускати перевантаження електромережі.

Працівники Служби порятунку поспілкувалися як з людьми похилого віку у квартирах, так і з пересічними громадянами, увагу яких звернули на питаннях дотримання вимог пожежної безпеки під час експлуатації опалювальних приладів. Вже не за горами Новорічні і Різдвяні свята, тож фахівці Служби «101» дали поради як уникнути прикрих випадків при встановленні та облаштуванні ялинки, використанні гірлянд та піротехнічних виробів. Учасники рейду були вдячні за проведену з ними роз’яснювальну роботу та запевнили, що обов’язково дослухаються до порад рятувальників. Всім його учасникам було вручено листівки застерігаючого змісту про безпечне поводження у опалювальний період та під час зимових свят.

Такі рейдові перевірки будуть і надалі систематично проводитися працівниками пожежно-рятувальної служби як у обласному центрі, так і в інших населених пунктах області.

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool