Реорганізація КП Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство відтермінована до 31 березня 2012 року

Січень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

 Об’єднання міських водоканалів з водогоном “Дніпро – Кіровоград” відтерміноване в часі, а процедура реорганізації має закінчитись до 31 березня 2012 року.

 Про це повідомив під час прес – конференції у міській раді заступник міського голови Микола Вєщев. За його словами, затримка викликана необхідністю виконання дозвільних процедур в Антимонопольному комітеті України та інших органах центральної виконавчої влади. На сьогоднішній день всі необхідні дозволи уже отримані, повідомив Микола Вєщев.

 В період реорганізації до 31 березня 2012 року у абонентів КП “Кіровоградське водопровідно – каналізаційне господарство” не виникне жодних проблем з розрахунками за водопостачання та водовідведення, наголосив Микола Вєщев. Номери рахунків і тарифи за послугами залишаються такими ж, як і були.
 Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні погодив також проект рішення міськради, яким встановлено новий строк реорганізації КП “Кіровоградське водопровідно – каналізаційне господарство” – 31 березня 2012 року.

 джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool