"Пульс податкової" працює швидко та ефективно

Липень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1390 | Коментарі: 0

З січня 2012 року прийнято вже понад 8,5 тис. дзвінків з усієї України. Новим сервісом скористалися також 20 жителів Кіровоградської області, від яких надійшло 25 звернень. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

У цілому, із загальної кількості звернень від жителів Кіровоградської області, 50 % звернень надійшло від приватних підприємців, 30% - від суб‘єктів господарювання - юридичних осіб, 15 % - від пересічних громадян, 5% - від депутатів. Найактивнішими виявилися жителі таких міст нашої області, як м.Кіровоград, м.Олександрія, м.Новоукраїнка та м.Знам‘янка.

„Пульс податкової” – це унікальний сервіс, що забезпечує зворотній зв‘язок податкової служби з платниками податків.

Будь-хто з громадян та підприємців можуть зателефонувати на „гарячу” лінію „Пульсу податкової” за тел. (044) 284-00-07 і висловити свої пропозиції, побажання або зауваження до роботи служби. І вже протягом робочого дня людина отримає відповідь на свій дзвінок. Крім того, за цим самим телефоном можна заявити про протиправні та корупційні дії працівників податкових органів.

Лінія працює цілодобово: з 8-30 до 19-30 інформацію про неправомірні дії приймають оператори, у неробочий час – інтерактивний автовідповідач. Звіти щодо дзвінків на „гарячу лінію” щодня подають Голові ДПС України Олександру Клименку, а вирішення заявлених проблем перебуває під його персональним контролем.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool