Психолог Управління ДСНС в області пройшов підготовку з домедичної допомоги

Вересень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

Протягом 18-23 вересня в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту м. Київ пройшли підготовку з домедичної підготовки фахівці психологічної служби ДСНС України, серед яких – психолог Управління ДСНС у Кіровоградській області

Представники психологічних служб відпрацювали теоретично і практично прийоми та методи підтримки життєдіяльності (серцево-легенева реанімація), витягання потерпілого з транспортних засобів, накладання «шийного коміра» та іммобілізація хребта, накладання транспортних шин, джгута, тугої пов’язки, перша допомога при екстрених пологах тощо.

На початку і в останній день занять слухачі пройшли тест-контроль щодо визначення рівня знань, який вони отримали в процесі навчання, для визначення динаміки рівня отриманих навичок та знань. Як відзначили слухачі, під час підготовки вони отримали надзвичайно потрібні знання з домедичної підготовки, які дозволять максимально ефективно виконувати завдання за призначенням при наданні фахової допомоги при надзвичайних подіях чи ситуаціях.

По закінченню навчання начальник навчально-методичного відділу Інституту, підполковник служби цивільного захисту Шестакова Н.О. вручила слухачам посвідчення державного зразка.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool