Продукція підприємств Кіровоградщини надходить до 79 країн світу

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Кіровоградська область є експортоорієнтовною, що підтверджується позитивним сальдо зовнішньої торгівлі у 191,2 млн. дол. США за вісім місяців 2013 року.

Продукція підприємств Кіровоградщини надходить до 79 країн світу, серед яких найбільші обсяги поставок здійснювалися до Німеччини – 26%, Росії – 15%, Нідерландів – 14,6% та Білорусі – 10%.

Німеччина отримує таку продукцію переробки давальницької сировини, як феронікель і одяг, а також вироби з деревини. Нідерланди - феронікель, пиломатеріали, пшоно та кукурудзу. До Росії та Білорусі з області експортуються жири та олія тваринного або рослинного походження, сільгосптехніка та запчастини до неї, щебінь, обладнання для торгівельних залів.

Імпорт товарів здійснювався із 75 країн. Чверть від всього імпорту надходить до Кіровоградщини з Індонезії – це нікелева руда, яку отримує Побузький феронікелевий комбінат як сировину. США (15%) відправляє до нас сільгосптехніку, обладнання для зберігання, сушіння та переробки зернових й олійних культур, а також насіння кукурудзи. З Німеччини (10,5%) область отримує сільгосптехніку, м’ясо та м’ясопродукти, з Росії (5,5%) різноманітне обладнання, оливи моторні, контакти електричні, недорогоцінні метали.

 

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool