Правоохоронці завадили реалізації м’яса без документів

Квітень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 0

Працівники ветеринарної міліції УМВС України в Кіровоградській області та патрульно-постової служби виявили і вилучили у двох жителів обласного центру 4 туші свиней та 2 – яловичі. М’ясо чоловіки планували реалізувати без усіх необхідних документів на одному з ринків Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 Тварин кіровоградці придбали у жителів сіл області, а тушки м’яса планували здати оптом торговцям одного з ринків обласного центру. До речі, м’ясо «підприємці» помістили у той же автотранспорт, в якому перевозили спочатку живих тварин. У таких антисанітарних умовах чоловіки двома автомобілями «Газель» везли м’ясо на продаж.

У ході проведення рейду працівники міліції вилучили тушки м’яса загальною вагою близько 430 кг на суму більше 12 тисяч гривень. На свій товар чоловіки не мали супровідних ветеринарних документів та підтверджуючих походження і якість м’ясопродукції.
Стосовно кіровоградців складено адмінпротоколи за ст. 107 КУпАП (порушення правил ветеринарно-санітарних вимог). Вирішується питання щодо подальшого використання даного м’яса відповідно чинного законодавства: проведення лабораторної експертизи щодо визначення якості продукції або утилізація м’яса.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool