Позовна заява у розмірі 1млн 187 тис грн

Червень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1591 | Коментарі: 0

Прокурором Кіровського району міста Кіровограда у серпні 2008 року до окружного адміністративного суду м. Києва в інтересах держави в особі Територіального органу Державної архітектурно-будівельної інспекції - Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Кіровоградській області подано позовну заяву до ТОВ «Рієлті сіті» про стягнення штрафних санкцій у розмірі 1млн. 187 тис. грн. за порушення у сфері містобудування. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

31 травня 2011 року позовні вимоги прокурора задоволено. Рішення суду набрало законної сили. Станом на 16.06.2011 року судове рішення виконано у повному обсязі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool