Поздоровлення Національного прес-клубу Українська перспектива

Червень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1698 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Сьогодні знаменний для всіх нас день: ми святкуємо професійне свято. І хоч воно припало на понеділок, але маємо недільний настрій. Зичимо, щоб він зберігався піднесеним в усі дні тижня і не лише поточного.

Бажаємо, аби творча наснага завжди залишалася з вами. Вона окрилює всіх нас, надихає на нові справи.

Жадаємо, щоб вас завжди розуміло і підтримувало (не тільки морально, а й матеріально) керівництво, щоб ви одержували визнання з боку своїх колег і тих людей, які читають ваші творіння і слухають вас з ефіру.

Міцного здоров’я кожному з вас, вашим родинам і всім тим, хто вас оточує. Нехай вдача супроводжує вас у нашому непростому і водночас такому цікавому житті.

Національний прес-клуб «Українська перспектива» засвідчує кожному з вас свою високу повагу. Ми визнаємо ваш високий професіоналізм, патріотизм і вашу мужність. Співпраця з вами для нас є великою честю і ми ДУЖЕ ДОРОЖИМО нею.

Нам приємно, що наше співробітництво складається успішно, що ми добре розуміємо один одного, що ви своїми передруками наших матеріалів активно сприяєте діяльності Прес-клубу, мета якої полягає в інформаційній підтримці наших колег та в об’єктивному інформуванні широкої громадськості про вагомі події в житті нашої країни.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool