Понад 100 кризових консультантів підготовлено на Кіровоградщині

Січень 08, 2024 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Понад 100 кризових консультантів для Кіровоградської області було підготовлено Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за сприяння Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» у 2023 році

Було завершено навчання чергової групи фахівців – це 22 слухачі, які можуть надати першу допомогу людині, що перебуває у стресі чи стані афекту.

Протягом трьох тижнів волонтери, соціальні працівники, небайдужі громадяни опановували методики самодопомоги, першої психологічної допомоги і роботу з травмою та методи роботи з людьми, які переживають втрату.

Навчання продовжуються у межах кроссекторального проєкту, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) на території Кіровоградської, Полтавської областей та у Кривому Розі за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA), уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW та уряду Японії. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool