Поліцейські Кіровоградщини розшукали 27 осіб, які переховувалися від органів влади

Червень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Державна спеціальна оперативно-профілактична операція «Розшук», спрямована на встановлення місцезнаходження та затримання зловмисників, які переховуються від слідства та суду, встановлення місця перебування безвісти зниклих громадян та осіб нерозпізнаних трупів, тривала на території області у період із 11 по 31 травня.

У результаті вжитих заходів правоохоронці розшукали 27 осіб, що переховувалися від органів влади (10 – оголошених у розшук у минулих роках), 2 зловмисників, яких розшукували працівники поліції інших областей. Також встановлено місцезнаходження 5 безвісти зниклих громадян та 1 особу невпізнаного трупу.

Так, кіровоградськими поліцейськими у місті Запоріжжя було затримано 33-річного чоловіка, який розшукувався за вчинення розбою в іншій області. Із залученням можливостей Укрбюро Інтерпол у сусідній країні встановлено місцезнаходження та екстрадовано 29-річного зловмисника, що знаходився у розшуку за скоєння пограбування, а також – перебування 30-річного безвісти зниклого громадянина.

Олександрійські правоохоронці встановили місцезнаходження на території іншої держави та затримали 37-річного зловмисника, який розшукувався за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. У даний час проводиться екстрадиція.

За матеріалами управління карного розшуку ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool