Поліцейські Кіровоградщини продовжують вдосконалювати свої знання

Серпень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 652 | Коментарі: 0

Відповідно до розпорядження очільника поліції Кіровоградщини Романа Козьякова з працівниками відділів та відділень Головного управління Національної поліції в області проводяться теоретичні та практичні заняття з тактичної підготовки.

Правоохоронці покращують знання та навички, необхідні у виконанні службових завдань по боротьбі зі злочинністю та під час проведенні превентивних заходів. 

16 серпня семінар-практикум співробітники Тренінгового центру, відділу професійного навчання та відділу психологічного забезпечення провели на базі Голованівського відділу поліції для працівників підрозділу, а також поліцейських з Новоархангельського, та Вільшанського відділень.

Сьогодні, 17 серпня, такі навчання проводяться на території Гайворонського відділу поліції, із залучення працівників Благовіщенського відділення.

Програма занять включає в себе теорію, практичні відпрацювання змодельованих ситуацій, з якими не рідко стикаються поліцейські під час несення служби. Йдеться про перевірку підозрілих осіб,зупинку та перевірку транспортних засобів, припинення фактів правопорушень, затримання небезпечних злочинців, застосування фізичних заходів примусу щодо осіб, які чинять опір законним вимогам поліцейських, або ж своєю поведінкою несуть загрозу безпеці громадян.

До проведення занять для поліцейських залучені інструктори Тренінгового центру Главку, які пройшли відповідне навчання у своїх Канадських колег в системі підготовки працівників тренінгових центрів.
Протягом двох днів семінар-практикумів навчання пройшли 115 поліцейських.

Відповідно до розпорядження очільника поліції Кіровоградщини Романа Козьякова з працівниками відділів та відділень Головного управління Національної поліції в області проводяться теоретичні та практичні заняття з тактичної підготовки.

Нагадаємо, раніше такі заняття проведено на території Долинського відділу поліції за участю працівників ще чотирьох територіальних відділень.

Робота у даному напрямку продовжується.

За матеріалами відділу професійного навчання УКЗ
та Тренінгового центру поліції
Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool