Поетично-музичний вечір відбувся у Кропивницькому (ВІДЕО)

Лютий 29, 2024 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному центрі в Музеї мистецтв провели поетично-музичний перфоманс «Янгол з наплічника» 

Ідейно-композиційну основу перфомансу склали вірші Надії Гармазій, написані в період з 2020 року і до сьогодні. Часом легкі й невагомі, а подекуди іронічні, гранично відверті й проникливі, ці поезії звучать зримо і глибинно завдяки творчій інтерпретації композитора і виконавця Дмитра Дороша, музика якого наповнює дійство особливою емоційною виразністю. Сила слова, помножена на силу музики і сила музики, яка часом говорить більше, ніж будь-які слова…

Надія Гармазій – поетеса й літературознавиця, кандидатка філологічних наук, очільниця Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України, засновниця креативної групи «Unicorn», артменеджерка, викладачка.

Дмитро Дорош – музикант, композитор, лідер гурту «Ichthyander Dad’s Only Dolphin», учасник ансамблю «Єлисавет-ретро» Кіровоградської обласної філармонії, викладач.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool