Податкова запрошує підприємців до відвертої розмови

Лютий 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1676 | Коментарі: 1

  Голова ДПСУ Олександр Клименко доручив керівникам регіональних підрозділів податкової служби протягом лютого провести відкриті зустрічі з представниками підприємницької спільноти. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

    Під час цих заходів підприємці зможуть висловити свої побажання щодо організації роботи податкового відомства в 2012-му році, обговорити спірні питання, з’ясувати формат співробітництва з ДПСУ з урахуванням змін у законодавстві, що набрали чинності з 1 січня 2012 року.

    При цьому Голова Державної податкової служби закликав представників бізнесу бути відвертими.
    „Нам не потрібні формальні заходи на кшталт «партзборів». Я акцентував увагу своїх колег на тому, що це має бути живе спілкування. У форматі прямих відповідей на гострі запитання, жвавої дискусії, плідного пошуку компромісів. Нам необхідно відчувати настрої підприємницької спільноти, їхні очікування, щоб грамотно планувати свою роботу відповідно до їхніх потреб”, - підкреслив О. Клименко.
    Керівник податкового відомства запевнив, що всі отримані пропозиції та зауваження будуть ретельно вивчені як в регіонах, так і центральним апаратом ДПСУ.
    „Графік зустрічей – відкритий. І я прошу всіх підприємців, кому є що сказати, прийти на відверту розмову із податківцями у своєму регіоні. Тому що замовчування проблем ще ніколи не допомагало їх вирішити”, - підсумував Олександр Клименко.

 Зустріч голови ДПС у Кіровоградській області Ігоря Станіславовича Вірієнка з представниками підприємницької спільноти регіону відбудеться 9 лютого 2012 року в приміщенні Кіровоградської міськради за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41 (актовий зал). Початок – о 13-00 год. Запрошуються всі бажаючі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool