Податківці долучилися до знищення пам’ятки архітектури

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1399 | Коментарі: 1

У ході перевірки додержання податкового законодавства та застосування законів у сфері охорони культурної спадщини прокуратурою міста Кіровограда виявлено порушення в діяльності Державної податкової інспекції міста Кіровограда за 2007 рік. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

За ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України, прокурором міста Кіровограда порушено кримінальну справу стосовно службових осіб ДПІ міста Кіровограда.

Мова йде про те, що в 2007 року при описі, підготовці й продажу майна з ознаками безхазяйного, а саме однієї з будівель в обласному центрі, при прийнятті рішення службові особи ДПІ перевищили свої повноваження, в результаті чого було знищено пам’ятку архітектури.
Наразі прокуратурою міста Кіровограда проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool