«Пліч-о-пліч»: на Кіровоградщині зареєструвалось вже понад 1780 команд

Січень 31, 2024 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

На загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»  зареєструвалось вже понад 1780 шкільних команд області. Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

Юних спортсменів очікує 5 етапів змагань на різних рівнях. Зараз триває шкільний. Переможці отримають право змагатися у територіальному. Він стартує з п’ятого лютого. Далі ще низка випробувань – районний етап, обласний і, нарешті – всеукраїнські старти.

"Переконаний, що наші школярі мають гарні шанси на перемогу, адже наполегливо тренуються і ретельно готуються до змагань. Бажаю успіхів юним спортсменам! Перемоги - найсильнішим!" - зазначив начальник ОВА.

"Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" – це змагання серед учнів України під гаслом "Разом переможемо!". На учнів очікує 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги заплановано провести змагання з п'яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг. Ініціатор проєкту – Президент України Володимир Зеленський.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool