Підприємці запрошуються до участі у конкурсі «Кращі товари Кіровоградщини»

Квітень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

З метою пропагування якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції у Кіровограді оголошено про підготовку обласного конкурсу якості продукції: товарів, робіт, послуг “Кращі товари Кіровоградщини”, який щороку проводиться у рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції - “100 кращих товарів України”.

Організаційно-методичне та інформаційне забезпечення Конкурсу здійснює державне підприємство "Кіровоградський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" (м. Кіровоград, вул. Арсенія Тарковського, 1; тел./факс (0522) 24-35-19, е-mail: sistema1@metr.kr.ua).

Участь у Конкурсі можуть брати на добровільних засадах підприємства, організації та установи усіх форм власності, які подають до

ДП "Кіровоградстандартметрологія" заявку встановленого зразка та сплачують реєстраційний внесок за кожний представлений тип продукції в залежності від категорії підприємства, організації чи установи:
І категорія – підприємства з чисельністю працівників до 50 чол., сплачують реєстраційний внесок – 1000 грн.;
ІІ категорія – від 51 до 200 чол., реєстраційний внесок – 1500 грн.;
ІІІ категорія – більше 201 чол., реєстраційний внесок – 2000 грн.

Кінцевий термін подання заявки, документів учасників та сплати реєстраційного внеску для участі в Конкурсі – 01 червня 2015 року.
Переможці та лауреати отримають дипломи, цінні призи та право використовувати логотип Конкурсу в рекламних цілях.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool