Під час поминальних днів мешканців Кіровоградщини закликають дотримуватись правил карантину

Червень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 1456 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області на цих вихідних відбудуться поминальні дні. Під час релігійних заходів мешканців регіону закликають дотримуватись протиепідемічних рекомендацій.

Відповідний протокол підписав перший заступник голови комісії з питань ТЕБ і НС Ігор Кузьмін.

«Поліцейські забезпечуватимуть охорону публічної безпеки і порядку в місцях проведення релігійних заходів під час проведення богослужінь. Також вони контролюватимуть дотримання карантинних обмежень під час відвідування громадянами кладовищ у поминальні дні. Натомість рятувальникам доручили посилити контроль за дотриманням правил пожежної безпеки», - йдеться у протоколі.

Зазначимо: 5 червня на Кіровоградщині розпочався другий етап послаблення карантинних заходів. Голова ОДА Андрій Балонь наголосив, що це не означає скасування карантину взагалі. Обмеження є адаптивними, тому всіх мешканців області закликають і надалі ретельно дотримуватись заходів індивідуального захисту та піклуватись про власне здоров’я.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool