Петро Порошенко у Кропивницькому (ВІДЕО)

Серпень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 2298 | Коментарі: 0

В рамках робочої поїздки до Кіровоградської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті 2-го корпусу Кіровоградської дитячої обласної лікарні.

Президент Петро Порошенко наголосив на важливості консолідації суспільства перед зовнішніми та внутрішніми загрозами. Про це Глава держави сказав під час відкриття оновленої обласної дитячої лікарні в Кропивницькому

«Ви бачите, що зміни відбуваються, незважаючи на те, що усім нелегко. Але я можу твердо наголосити - найважче вже позаду. Країна витримала ці випробування. Український народ із честю продемонстрував свою здатність об’єднатися, протистояти агресору і в умовах війни забезпечити ефективний розвиток», - сказав Президент.

При цьому Петро Порошенко зазначив, що «точка неповернення» ще не пройдена. «Відкотити назад нас можуть як спровоковане Росією відновлення гарячої фази війни, так і дії політиків-популістів, які дестабілізуючи ситуацію всередині країни, здатні звести нанівець всі наші зусилля. Вони ладні змарнувати все те, що люди вистраждали протягом останніх років», - сказав Президент.

Глава держави акцентував увагу на тому, що такі дії з деморалізації суспільства є небезпечними та підкреслив, що робить все від нього залежне, щоб не допустити цього сценарію.

Президент також наголосив на важливості проведення пенсійної реформи. При цьому він зазначив, що сьогодні Україна демонструє економічне зростання, що стало можливим внаслідок проведення рішучих реформ.

«Внаслідок детінізації та боротьби з корупцією зросли надходження до Державного бюджету, які дозволили спрямувати частину коштів не лише на обороноздатність, а й на підвищення соціальних стандартів», - підкреслив Глава держави. Він нагадав, що це дало можливість підняти мінімальну заробітну платню до 3200 грн. «Якщо зростає заробітна платня – точно мають зростати пенсії», - сказав Петро Порошенко. Він також повідомив, що наслідком боротьби з корупцією і зменшення податкового тиску, стало зростання надходжень до Пенсійного фонду.

«Це головна позиція, як і після проведення восени цього року пенсійної реформи, яка проводиться заради справедливості. Хто має більший стаж, той має отримувати більші пенсії. Це нормально. Це правильно. Цьому немає жодної альтернативи», - сказав Президент та висловив переконання, що його пропозиції стосовно пенсійної реформи, які вже були підтримані Національною Радою реформ, будуть підтримані Верховною Радою України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool