Петрівські міліціонери здобули третє місце

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в селищі Петрове Кіровоградської області відбулися змагання серед збірних колективів підприємств, установ та організацій району.

Шість команд виявили бажання брати участь у спартакіаді, де визначали найкращих у чотирьох видах спорту – волейболу, дартсу, перетягуванні канату та армреслінгу.
- У перетягуванні канату та армреслінгу правоохоронці зайняли другі місця, поступившись лише районній команді, яка вже має досвід у подібних змаганнях, у грі в волейбол – четверте місце, а з дартсу посіли п'яте місце. Втім у загальному заліку працівники міліції стали третіми, - повідомив начальник Петрівського РВ УМВС України в області Євген Чуйко.
Особисто старшого інспектора дозвільної системи Петрівського райвідділу Романа Копійку, а також помічника дільничного інспектора міліції Євгена Нечая було нагороджено грамотами районної державної адміністрації за зайняті другі місця у змаганнях з армреслінгу у категоріях 90+кг та до 90 кг відповідно.

Погода в Одессе и Одесской области на вторник, 15 сентября

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool