Петрівські міліціонери взяли участь у турнірі з міні-футболу

Вересень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Відповідний чемпіонат на кубок голови районної державної адміністрації серед команд підприємств, установ й організацій району був присвячений Дню фізичної культури та спорту. Долучилися до змагань і працівники міліції.

Напередодні гри, звертаючись до підлеглих, начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко побажав їм перемоги, хоча й наголосив, що це не головне.
– Нехай участь у турнірі додасть вам наснаги в роботі та бажанні бути здоровими і міцними духом. Адже лише фізично і морально сильний працівник міліції здатен гідно виконувати свої службові обов’язки, захищаючи життя та здоров’я усіх, хто цього потребує, – зазначив він.
За результатами фінального поєдинку між командами райвідділу міліції та Петрівського кар’єру правоохоронці посіли друге почесне місце. І хоча міліціонери були дещо засмучені поразкою, але в цілому залишились задоволені грою та привітали суперників з перемогою.
Чемпіони отримали від голови райдержадміністрації Олександра Анісімова кубок, команди-фіналісти – грамоти.
Крім того, у кожній з команд були визначені кращі гравці, серед колег-правоохоронців таким став Анатолій Городенець – слідчий Петрівського райвідділу міліції.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool