Ордери на квартири отримали кіровоградці

Квітень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Андрій Ніколаєнко: Глава держави вимагає від місцевих органів влади працювати над підвищенням рівня життя українських ветеранів

Ордери на квартири отримали кіровоградці - ветеран війни в Афганістані і вдова ветерана Великої Вітчизняної війни Уся держава, втім як і Кіровоградщина, готуються до відзначення важливої дати – 70 річчя великої Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У цьому контексті Президент України наголошує, що головним напрямом роботи з підготовки та відзначення ювілею Перемоги для органів виконавчої влади усіх рівнів має бути посилення державної турботи про учасників війни, інвалідів, вдів загиблих, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною. За вимогою Президента органи центральної та місцевої виконавчої влади в першу чергу мають дбати про підвищення рівня життя українських ветеранів, вирішувати всі питання, пов’язані з поліпшенням житлових і побутових умов, забезпеченням їх висококваліфікованою медичною допомогою.
Яскравим прикладом того, як на рівні області виконуються президентські завдання стала сьогоднішня подія в ОДА. Так, голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко разом із міським головою Кіровограда Олександром Саінсусом вручили ордери від однокімнатних квартир для двох кіровоградців-пільговиків. Документи на довгоочікувані помешкання отримали вдова інваліда ВВв Надія Михайлівна Славицька й інвалід війни ІІ групи Ігор Дем’янович Московщук.
Варто відзначити, що у той час як Ігор Дем’янович особисто отримав від керівників області і міста ордер на квартиру, то від Надії Михайлівни документи одержала соціальна працівник - її представник, бо ж вдова інваліда війни - жінка досить поважного віку, незряча, і самій відвідувати подібні заходи їй тяжко.
Вітаючи власників квартир Андрій Ніколаєнко зауважив, що реалії сьогодення вносять свої корективи у темпи реалізації завдання з виділення квартир для пільговиків, проте – наголосив керівник області – і держава, і місцева влада знаходять можливість придбавати квартири для пільговиків. А разом з тим, влада ставить собі завдання заохочувати і розвивати житлове будівництво, адже тоді з'являтиметься необхідна кількість нових квартир, що мають виділятися для пільгових категорій населення.
Зрозуміло, що і для Надії Михайлівни Славицької, і для Ігоря Дем’яновича Московщука найбільш радісним подарунком були ці ордери, проте вони отримали, хоч і менші за своїм змістом та значенням, але також досить приємні подарунки від Андрія Івановича та Олександра Дмитровича, які будуть їм у нагоді як новоселам.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool