Оперативні дії одеських залізничників попередили ДТП на переїзді з міжрегіональним поїздом

Серпень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Оперативні дії чергового по переїзду та чергової по станції Перегонівка Одеської залізниці попередили ДТП з міжрегіональним електропоїздом Hyundai №732 сполученням Київ – Запоріжжя.

6 серпня 2015 року о 9-13 на переїзді 205 км перегону Перегонівка – ім.Т.Шевченка Одеської залізниці черговий по переїзду Володимир Черноєнко заборонив рух поїзда через перешкоду на колії, а чергова по станції Перегонівка Лілія Кузьменко вчасно попередила машиніста швидкісного електропоїзда Hyundai, що рухався в напрямку переїзду про увімкнення світлофору.
З’ясувалося, що водій трактору з напівпричепом зупинився на переїзді при справно працюючій звуковій, світловій сигналізації та зачинених автоматичних і загороджувально-поворотних шлагбаумах на відстані 14 м від знаку «СТОП» лінії зачиненого переїзду. Потім водій вийшов з трактору, залишивши його на ручних гальмах. Внаслідок несправності гальм транспортного засобу трактор покотився в бік колії, пошкодив шлагбауми та зупинився на парній колії.
О 9:18 трактор було прибрано з колії за допомогою іншого транспортного засобу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool