Оперативна інформація про стан проїзду дорогами Кіровоградщини (ФОТО)

Листопад 26, 2023 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Станом на 17:00 на дорогах Кіровоградщини працює 64 одиниці техніки та 92 робітники.

Негода поки що зачепила не всю область, тож техніка зосереджена в зоні сильних снігопадів та мокрого снігу: М-05 Київ-Одеса, М-30 Стрий - Умань- Дніпро-Ізварине (по всій протяжності в межах області ), М-13 Кропивницький - Платонове, Н-14 Олександрівка-Кропивницький- Миколаїв, Н-23 Кропивницький- Кривий Ріг - Запоріжжя, Н-24 Благовіщенське - Миколаїв, а також на територіальній мережі центрального та північного регіону Кіровоградщини.

Наголошуємо, не випереджайте дорожню техніку, адже так ви наражаєте на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху, в тому числі і дорожників.

Оперативна інформація про стан проїзду дорогами Кіровоградщини (ФОТО)

Оперативна інформація про стан проїзду дорогами Кіровоградщини (ФОТО)

Оперативна інформація про стан проїзду дорогами Кіровоградщини (ФОТО)

Ситуація на дорогах місцями складна, адже сніг та дощ чергуються, через що плавильні властивості суміші не спрацьовують в повному обсязі. Місцями хуртовина, погана видимість.

Зауважимо, напередодні входження циклону, пройшло засідання комісії ТЕБ та НС, тож до боротьби з негодою підготовлені і дорожня служба, і екстренні служби - ГУНП, УПП та ГУ ДСНС області, а також регіональний підрозділ Укртрансбезпеки та медики.

Розчистка доріг проводиться за пріоритетністю - першочергово обробляються дороги міжнародного та національного значення.

Нагадуємо телефон диспетчера: 0686646422

Вкотре рекомендуємо водіям утриматися від поїздок, а якщо вже в дорозі, то поступайтеся у русі дорожній техніці, аби не утворити заторів. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool