«Олімпійський день здоров’я» пройшов у Кіровограді

Березень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

У Кіровограді в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання № 15 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад комбінованого типу, дитячий юнацький центр «Явір» пройшли спортивно-масові заходи «Олімпійський день здоров'я».

У спортивному святі, організованому спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», взяли участь 75 школярів, які продемонстрували свої вміння у змаганнях із шашок, дартсу, дуйболу, хокею на столі, стрибків на скакалці та в баскетбольних вправах.
Місце проведення заходу було вибрано не випадково, адже цей навчальний заклад має славну спортивну історію. Свого часу саме тут навчався майбутній чемпіон світу з греко-римської боротьби Данило Посунько.
Цього дня до учнів школи завітали відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Вадим Бебко, директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін, відомі кіровоградські спортсмени та тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а команди-учасниці та навчальний заклад у рамках Всеукраїнської акції НОК України «Олімпійська книга» отримали літературу на спортивну тематику та спортивний інвентар від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool