Олексіївська амбулаторія отримала новий електрокардіограф

Листопад 02, 2017 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

Сертифікат на діагностичне обладнання для закладу вручив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час огляду відремонтованого приміщення Олексіївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Амбулаторію очолює Олена Циганенко - лікар загальної практики сімейної медицини.

Тут також працюють три медичні сестри та водій санітарного транспорту, що придбано цього року за кошти районного бюджету. В амбулаторії діють маніпуляційна, оглядовий кабінет та кабінет для прийому хворих сімейним лікарем. В закладі встановлено новий котел. Окрім цього в приміщенні амбулаторії облаштовано службове житло для лікаря, яке ближчим часом буде укомплектовано необхідними меблями.

Голова облдержадміністрації відзначив старання місцевої влади задля розвитку сільської медицини. "Приємно, що влада не чекаючи поки напишуть медичну реформу, за кошти місцевих бюджетів створила в амбулаторії комфортні умови для пацієнтів і лікаря", - підкреслив Сергій Кузьменко. За його словами, реформування первинної ланки, що стартує з 1 січня наступного року, передбачає системні зміни. "Реформа дасть можливість суттєво покращити фінансування та "прив'язати" кошти до пацієнта, а не до ліжка", - додав керівник області. Крім цього, очікуються інфраструктурні зміни, адже в рамках медичної реформи державою виділяється значний фінансовий ресурс на будівництво в сільській місцевості нових амбулаторій із службовим житлом та оснащення їх сучасним медичним обладнанням.

Сертифікат на діагностичне обладнання для закладу вручив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час огляду відремонтованого приміщення Олексіївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool