Олександрійський район: риболовля обернулася нещасним випадком

Березень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

5 березня за номером «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Нова Прага, що за 16 км від Олександрії, у р.Бешка ймовірно втонув чоловік.

Допомога бійців державної пожежно-рятувальної частини №10 була необхідна для того, щоб знайти загиблого.
Як з’ясувалося, 56-річний чоловік на своєму автомобілі поїхав рибалити, а мобільний телефон залишив вдома. Минуло декілька годин, але додому рибалка не повертався, тож дружина та близькі забили на сполох. Увечері вони знайшли на березі річки чоловікову машину, а рибальське спорядження лежало на кризі за 6 м від берега, неподалік від місця, де чоловік провалився під тонку кригу та втонув. Свідків, які могли б допомогти йому врятуватися з води, поруч не виявилося. Важко зрозуміти, що керує людиною, яка свідомо наражає себе на небезпеку, коли виходить на тонку кригу. Чому бажання зловити декілька рибин сильніше за інстинкт самозбереження? Особливо у той момент, коли безліч видань заповнені повідомленнями про сумні та трагічні випадки загибелі на воді.
Шановні жителі області! Бережіть власне життя, адже вийшовши на тонкий лід, що стрімко тане, його жертвою може стати кожен!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool