Олександрія: з ями на пасовищі звільнили корову (ФОТО)

Липень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1407 | Коментарі: 0

В Олександрії рятувальники визволили корову, яка провалилася у яму на пасовищі. 8 липня вранці до рятувальників звернулася господарка. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Жінка повідомила, що вивела тварину пастися, а через деякий час почула, як та реве у ямі. Господарка покликала на допомогу сусідів, але самотужки вдіяти нічого не вдалося.
У цей момент на місце події прибули рятувальники. Вони вирішили пропустити під тіло корови пожежні рукави і тягнути назовні. Сусіди теж не стояли осторонь і запропонували свою допомогу. Оскільки 8-річна корова на прізвисько Кукла важить майже півтонни, вилучити її на поверхню вдалося лише з шостої спроби.
Завдяки вправним діям п’яти рятувальників та місцевих жителів годувальницю звільнили живою та неушкодженою.

Олександрія: з ями на пасовищі звільнили корову (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool