Одеські залізничники закликають громадян дотримуватися правил безпеки

Серпень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Одеські залізничники занепокоєні зростанням кількості випадків травмування громадян на об’єктах залізничної інфраструктури через нехтування ними елементарних правил безпеки.

За 8 місяців поточного року порушення правил безпеки закінчилося фатально зі смертельним наслідком для 40 громадян із 68 травмованих. У порівнянні з минулим роком показники незначно змінилися, зокрема 64 особи було травмовано за 2013 рік, з яких 43 загинули. Цьогоріч дещо збільшилася кількість травмованих на станціях – 39 випадків (38 у 2013 році) та 29 на перегонах (проти 26 у минулому році). Особливої уваги потребують діти у сім’ях, чиї оселі заходяться неподалік залізниці. Батьки повинні змалечку постійно нагадувати дітлахам про високий рівень небезпеки перебування поблизу колії, адже ігри поблизу залізниці часто закінчуються трагічно – за цей рік зафіксовано 4 випадки травмування дітей віком до 16-ти років, один з них смертельний.
Одеські залізничники застерігають громадян: основною причиною трагічних випадків травмування є порушення правил безпеки на залізничному транспорті, зокрема, перехід колії у невстановленому місці, неуважність та необережність.
Переходити залізничну колію можна тільки у встановленому місці, попередньо упевнившись у відсутності рухомого складу, що наближається.
Залізничники Одеської магістралі переконливо просять громадян бути максимально уважними і неухильно дотримуватися правил безпеки на об’єктах залізничного транспорту.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool