Одеські залізничники відновлюють колію на перегоні Арциз - Березине

Травень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Для відновлення залізничного сполучення із населеним пунктом Березине на Одеській залізниці наразі тривають колійні роботи.

Уже замінено 400 погонних метрів рейок, замінено 2 тис. 538 залізобетонних шпал на рейках Р-50 та ще 536 дерев’яних шпал на рейках Р-43, проведено виправку 4,45 км колії із 5,6 км запланованих. Крім того відсипано відкосів насипу на 425 погонних метрах. Було облаштовано три посадкові платформи. Роботи триватимуть до 20 травня поточного року.
Нагадаємо, що у вересні минулого року внаслідок сильних опадів у декількох місцях дільниці Одеса-Березине було розмито залізничну колію Даною дільницею курсував причепний вагон «Одеса – Березине» пасажирського поїзда №686 сполученням «Одеса – Ізмаїл».
З 12 по 29 травня колійники Одеської залізниці проводять оздоровлення 10 км колії на перегоні Корсунь – Городище, що на Шевченківській дирекції залізничних перевезень. У роботах задіяні п’ять колійних машинних станцій: Знам’янка, Снігурівка, Вапнярка, Цвіткове, Усатове та Вознесенськ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool