Одеські залізничники розпочали будівництво роз’їзду 12-й км на дільниці Чорноморська - Берегова

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1457 | Коментарі: 0

Одеські залізничники розпочали будівництво роз’їзду 12-й км одноколійного перегону 5-18-й км дільниці Чорноморська - Берегова.

Наразі тут розгорнуто роботи з улаштування земляного полотна. У виконанні земляних робіт задіяні працівники і техніка колійної машинної станції Вознесенськ. Паралельно працюють монтери дільниці сигналізації та зв’язку Одеса-Сортувальна. Роботи тривають відповідно до графіку і за сприятливих погодних умов до 5 листопада поточного року земляне полотно буде повністю готове для укладання верхньої будови колії працівниками колійної машинної станції Усатове. Також тут буде збудовано пост електричної централізації та змонтовано контакту мережу.
Введення в експлуатацію роз’їзду 12-й км є другим етапом реалізації проекту зі збільшення пропускної спроможності залізничної дільниці Чорноморська – Берегова. Проект реалізовується залізницею за фінансової підтримки ТОВ «Трансінвестсервіс», яка інвестувала 24 млн. грн. на будівництво цього проекту. Відповідно компанія розраховує на пропуск додаткових пар поїздів. Будівництво роз’їзду дасть можливість частково підвищити пропускну спроможність на даному напрямку.
Закінчити будівництво роз’їзду 12-й км планують до кінця поточного року.

*Довідково

Збільшення пропускної спроможності на дільниці Чорноморська – Берегова Одеської залізниці – один з пунктів затвердженого Президентом України Національного плану дій на 2013 рік у рамках впровадження програми економічних реформ «Богате суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава». Вцілому програма становить чотири етапи, її реалізація розрахована до 2018 року, що в результаті дасть можливість збільшити пропускну спроможність з 33 до 75 пар вантажних поїздів на добу. Будівництво на цій дільниці другої головної колії – реальне вирішення питання розширення магістрального підходу до акваторії порту.
У рамках першого етапу проекту у 2011 році було збудовано другу головну колію перегону 18-24-й км, а також проведено його електрифікацію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool