Одеські залізничники гідно виступили на IX галузевій спартакіаді

Серпень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

7 серпня у Харкові відбулася церемонія нагородження переможців IX Спартакіади серед залізничників, яка була присвячена 70-річчю з дня народження Героя України Георгія Кірпи.

Змагання стартували з 25 травня. Їх фінальна частина тривала з 5 серпня на базі структурного підрозділу «Фізкультурно-спортивний клуб «Локомотив» ім. Героя України Г. Кірпи» регіональної філії «Південна залізниця». Серед переможців змагань – працівники регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця».

За результатами спартакіади одеські залізничники стали найкращими у армспорті. Два перших місця посіли Дмитро Черепович (в ваговій категорії до 70 кг) та Євген Лисаков (понад 90 кг). Ще одне друге місце посів Валерій Чайка (вагова категорія – від 70 до 90 кг). Переможцем змагань з шашок стала Любов Черниш.

Переможці та призери спартакіади отримали дипломи, медалі та кубки.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool