Одеська залізниця посіла друге місце серед залізниць України з охорони праці

Червень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Одеська залізниця за рішенням Центральної комісії Укрзалізниці посіла друге місце за результатами огляду - конкурсу на краще підприємство з охорони праці в 2013 році.

Також відзнаки отримали галузеві служби залізниць, почесне перше місце посіла служба локомотивного господарства залізниці та третє місце - служба відомчої воєнізованої охорони. Серед структурних підрозділів залізниць перше місце за вагонним депо станції Каховка, друге місце у моторвагонного депо Христинівка.
За результатами проведеного конкурсу на створення кращого навчального відеофільму з питань охорони праці кращими були визнані вагонне депо Знам'янка (перше місце) та локомотивне депо Котовськ (третє).
Такі результати свідчать про те, що на Одеській залізниці впроваджуються дієві форми профілактичної роботи з попередження випадків виробничого травматизму та створення безпечних і нешкідливих умов праці.
Нагороди начальникам служб, які посіли почесні місця в огляді-конкурсі, вручив начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза, який висловив переконання у тому, що колектив магістралі докладе максимальних зусиль для перемоги у наступному році.

*Довідка:
Огляд-конкурс на краще підприємство з охорони праці на залізницях України проводиться щорічно. Мета цього конкурсу підвищити увагу керівників структурних підрозділів до питань покращення роботи з охорони праці, мобілізації колективів трударів на посилення роботи з профілактики нещасних випадків на виробництві, забезпечення виконання комплексних заходів з охорони праці.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool