Одеська залізниця перевезла майже 2 млн пільговиків

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Протягом 5 місяців поточного року Одеська залізниця перевезла майже 2 млн пасажирів пільгових категорій.

Серед пасажирів пільгових категорій найбільше було перевезено студентів (526 тис.), дітей віком до 14 років (180 тис. осіб), дітей-сиріт (3,3 тис.) та людей з обмеженими фізичними можливостями (інвалідів) 4,1 тис. осіб. На перевезення пасажирів пільгових категорій за вказаний період Одеська залізниця витратила 20,5 млн грн.
Нагадаємо, що згідно з чинним законодавством України, залізниці безвідмовно надають пільговий проїзд 26 категоріям громадян, а за законом України «Про залізничний транспорт» збитки від перевезень окремих категорій громадян на пільгових умовах повинні компенсуватися за рахунок Державного або місцевого бюджетів, залежно від того, яким органом влади прийнято таке рішення.
Заборгованість за пільгові перевезення органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування перед Одеською залізницею становить 2,8 млн грн. Заборгованість від пільгових перевезень по Одеській області становить 4,5 млн грн, з них Одеська міська рада заборгувала 2,3 млн грн. Компенсація по Одеській області становить 3,4 млн грн, у тому числі по місту Одеса — 1,6 млн грн. Покриття витрат доходами у дальньому та місцевому сполученні не перевищує 41,5%.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool