Одеська залізниця: оскаржувати рішення тендерної комісії слід у правовому полі

Жовтень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 689 | Коментарі: 0

Одеські залізничники вважають дикунством силові методі та залякування працівників служби матеріально-технічного постачання Одеської залізниці.

Безпрецедентний випадок, який стався 20 жовтня 2014 року свідчить про умисну дестабілізацію роботи стратегічно важливого для забезпечення роботи залізниці підрозділу. З використанням фізичної сили та чисельної переваги невідомі здійснили несанкціоноване проникнення у будівлю служби матеріально-технічного постачання. Силові дії невідомих та використання воєнної техніки посіяли паніку серед працівників структурного підрозділу Одеської залізниці.
Ймовірно, що організатором цієї події була зацікавлена особа, яку не задовольнили результати проведення конкурсних торгів та таким чином помстилася.
Одеські залізничники наголошують: проведення конкурсних торгів підприємством здійснюється згідно з Законом України «Про здійснення державних закупівель», який передбачає певний порядок оскарження дій замовника торгів, адже оскаржувати рішення тендерної комісії слід виключно у правовому полі! Існує порядок процедури оскарження згідно з яким суб’єкт оскарження може надати скаргу до Антимонопольного комітету України або звернутися до суду.

Довідка:
Служба матеріально-технічного постачання залізниці займається придбанням та постачанням необхідних для роботи залізниці запасних частин, обладнання, матеріалів, а також спецодягу та спецвзуття для працівників структурних підрозділів залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool