Найбільш резонансні злочини та події по Кіровоградській області на 16 листопада

Листопад 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 7 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 пограбування та 6 крадіжок майна громадян.

Працівники Бобринецького райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 26-річного непрацюючого раніше судимого жителя Устинівського району. Зловмисник підозрюється у викраденні грошей у сумі 500 гривень та чоловічий одяг з домоволодіння жителя районного центру. Кошти чоловік витратив на продукти харчування та алкоголь.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки майна жителя обласного центру. Ним виявився раніше судимий 15-річний житель одного із сіл району. Злодій скористався тим, що потерпілий, перебуваючи на території населеного пункту, залишив без нагляду свій велосипед та мобільний телефон, що знаходився у кишені транспортного засобу. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадене частково вилучено.

У одному із супермаркетів обласного центру відбулося спрацювання сигналізації. На місце події за викликом виїхав наряд ВДСО при УМВС в області. Правоохоронці затримали 29-річну місцеву жительку, яка намагалася пронести повз касу, не розрахувавшись, кілька товарів на загальну суму більше 40 гривень.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 56-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні трьох металевих труб довжиною півтора метри кожна з приміщення фермерського господарства.



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool