Наталія Рогожко перевірила готовність Кіровоградської виправної колонії до проведення позачергових виборів

Жовтень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1892 | Коментарі: 0

22 жовтня 2014 року у Кіровоградську виправну колонію управління ДПтС України в області (№6), з метою перевірки готовності установи до проведення позачергових виборів народних депутатів України, прибула заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко.

Наталія Кирилівна перевірила приміщення, де буде працювати дільнична виборча комісія і безпосередньо відбуватиметься виборчий процес, а саме:
- забезпечення охорони приміщення дільничної виборчої комісії та бюлетенів для голосування;
- взаємодії з органами внутрішніх справ;
- матеріально-технічне забезпечення приміщення для голосування спеціальної виборчої дільниці відповідно до вимог виборчого законодавства та відповідних постанов Центральної виборчої комісії.
Під час робочого візиту до установи Наталія Кирилівна спільно із заступником начальника Кіровоградської виправної колонії (№ 6) Андрієм Логовським та начальником відділу по контролю за виконанням судових рішень установи Людмилою Бабич провела прийом засуджених з особистих питань, в результаті якого надано обґрунтовані відповіді та роз’яснено вимоги чинного законодавства, а керівництво колонії отримало вказівки щодо вирішення тих запитів, котрі не були вирішені негайно .
Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool