Нагороди від міської влади

Липень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1607 | Коментарі: 1

29 червня під головуванням голови комісії Василя Дзядуха відбулося засідання комісії з питань почесних звань та нагород.

На комісію були представлені документи щодо нагородження: 1 особи ювілейною медаллю "20 років незалежності України", 2-х осіб - відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” І ступеня і 2-х осіб - відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” ІІ ступеня .

Комісія прийняла рішення рекомендувати для нагородження:
1) ювілейною медаллю "20 років незалежності України" Юрченка Івана Афанасійовича, голову правління – генерального директора публічного акціонерного товариства “Гідросила”, депутата Кіровоградської міської ради шостого скликання, за вагомий особистий внесок у становлення незалежності України, заслуги у соціально-економічній і громадсько-політичній діяльності, розбудову Кіровоградщини;
2) відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” І ступеня Гавренкову Тетяну Семенівну, начальника Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції, за вагомий особистий внесок у забезпечення виконання завдань щодо мобілізації коштів до місцевого бюджету, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника державної податкової служби України;
3) відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” ІІ ступеня Губенка Анатолія Лук'яновича, члена правління Кіровоградської обласної організації Національної спілки архітекторів України, за особистий внесок у розвиток містобудування та архітектури, сумлінну працю, активну громадську діяльність;
4) відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради „За заслуги” ІІ ступеня Коваленка Дмитра Анатолійовича, командира середнього десантного корабля „Кіровоград”, капітана 3 рангу, за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, високий професіоналізм та з нагоди Дня флоту України.
 

джерело сайт Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool