Надзвичайні події з 14 по 17 грудня по Кіровоградській області

Грудень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

14 грудня у с. Рівне Новоукраїнського району виникла пожежа дерев’яного столу в торгівельному павільйоні. Причина пожежі – підпал невстановленою особою.
У с. Цибулеве Знам’янського району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електромережі виникла пожежа 5 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку .
На 240 км автошляху «Київ-Одеса» Ульяновського району внаслідок ДТП ускладнився рух автомобільного транспорту в напрямку м. Одеси. Підрозділами ТУ МНС в області проведено роботи по деблокуванню 2 травмованих з пошкодженого вантажного автомобіля та вилученню з проїжджої частини 21 автомобіля. О 17:30 рух автотранспорту відновлено в повному обсязі.
У смт Нове м. Кіровограда рятувальниками надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Iveco», а по вул.Мурманській – допомогу по вилученню вантажного автомобіля «Volvo» з кювету.
15 грудня у с. Маловодяне Долинського району через коротке замикання виникла пожежа 40 см електромережі в господарчій будівлі приватного домоволодіння.
У смт Побузьке Голованівського району виникла пожежа 15 м2 покрівлі гаражу та 4 м2 сараю в приватному домоволодінні. В Олександрії - пожежа 18 м2 домашніх речей в надвірній споруді в приватному домоволодінні, а в с. Созонівка Кіровоградського району - пожежа 1 м2 перекриття та 3 м2 оздоблення стін господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина пожеж встановлюється.
На 10 км автошляху Світловодськ-Кременчук рятувальниками надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «DAF» з узбіччя дороги. Таку ж допомогу надано водієві автомобіля «Ford» на автодорозі Устинівка-Городище у Маловисківському районі.
16 грудня у Кіровограді по вул. Гранітній виникла пожежа 16 м2 перекриття господарчої споруди в приватному домоволодінні. У с. Ісаєвка Устинівського району виникла пожежа 12 м2 літньої кухні в домоволодінні. Причина пожеж встановлюється.
А в Олександрії виникла пожежа 0,5 м2 ковдри на балконі четвертого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Ак. Корольова через необережне поводження з вогнем при палінні невстановленої особи виникла пожежа 3 м2 сміття та старих речей в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку.
У с. Нечаївка Компаніївського району виникла пожежа 35 м2 покрівлі житлового будинку в домоволодінні 85-річної місцевої жительки, тіло якої виявлено на місці пожежі. Причина смерті – встановлюється. Причина пожежі – несправність пічного опалення.
У с. Підвисоке Новоархангельського району надано допомогу комунальним службам по буксируванню автобуса зі снігового замету, допомогу по вилученню автомобіля «УАЗ-469» з кювету надано на 102 км автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаївка у Компаніївському районі. У с. Новолутківка Добровеличківського району надано допомогу комунальним службам по вилученню рейсового автобуса та 4 легкових автомобілів зі снігового замету. У с. Червоне Озеро Долинського району надано допомогу водієві по вилученню автомобіля «ВАЗ 2108» зі снігового замету.
17 грудня у с. Котовка Гайворонського району рятувальниками надано допомогу по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги зі снігового замету.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool